Tryksager-tryk-brochure-magasin-folder

Tryksager der kan ses og mærkes

Jeg elsker tryksager! En tryksag kan sende et præcist budskab og gøre en synlig forskel. Den skal ramme målgruppen og være med til at brande din virksomhed.

Få det, du forventer

I rigtig mange tilfælde er det fint med en standardtryksag, andre gange har du brug for en tryksag der signalerer noget helt andet. Der er mange muligheder for at skille sig ud fra mængden og skabe ekstra opmærksomhed hos modtageren. Jeg guider dig til at vælge den helt rigtige løsning for dig og dine kunder.

Slip kreativiteten løs

Med stor viden om grafisk produktion løser jeg dine grafiske opgaver med forståelse for både målgruppe, produkt, økonomi og drømme. Jeg rådgiver om alt fra trykmetoder og papirkvaliteter til farver og formater. Når du får lavet tryksager af god kvalitet, sender du også signal om din virksomhed. Min fornemmeste opgave er, at du får den bedste kvalitet til den bedste pris.

Tryksager med effekt

Giv din tryksag en unik form eller brug kreativ efterbehandling som for eksempel lak og præg. Du vil helt sikkert opleve, at den vil blive taget godt imod og husket. Det er min opgave at omsætte dine idéer til kreative udformninger, som lever helt op til dine forventninger.

Bestil din tryksag nu!

Kontakt Knappes på telefon 24421778 eller send en mail til kontakt@knappes.dk