Book et møde her

Salg og markedsføring online

Jeg elsker tryksager! Men det har du sikkert allerede fundet ud af. Jeg erkender også at det trykte medie ikke kan stå alene – derfor skal din kommunikation både være online og offline. Formålet med at markedsføre sig online er at få sit budskab præsenteret for så mange relevante mennesker som muligt. 

Markedsføring på de sociale medier

De sociale medier er ikke til at komme udenom, og de skal spille en (stor) rolle i din markedsføringsstrategi. Sociale medier rummer gode muligheder for reklame og dialog, og kan gøre dit navn mere kendt via såkaldt viral markedsføring. Her er pointen, at andre viderebringer det gode budskab. Eksempelvis kan du få brugerne til at sprede information om dine produkter eller ydelser ved at bruge facebook funktionen “Like” eller ved at linke til en video, som du har lagt ud. Det kan give dig et mersalg og en bedre bundlinje. Jeg hjælper dig i gang med de sociale medier, hvad enten du skal have oprettet en virksomhedsside på facebook eller måske vil vide mere om, hvordan man tager gode billeder til Instagram.

Hjemmesiden i fokus

Din hjemmeside bør være omdrejningspunket i din markedsføringsstrategi. Med en toptunet hjemmeside kan du skabe trafik direkte fra din tryksag eller et social medie til en specifik landingsside. Her skal din kunde have mulighed for at tage action på et køb eller skabe kontakt med det samme. Din hjemmeside skal selvfølgelig være brugervenlig og i et design der matcher virksomheden og taler til målgruppen. Få hjælp her.

Book et møde

Online markedsføring sikrer virksomheden de bedste forudsætninger for optimal synlighed på internettet og indeholder mange spændende muligheder, som man ikke kan få på tryk. Tilgengæld tilfører begge medier noget godt til din markedsføring. Derfor er det også vigtigt at bruge dem rigtigt og konsistent. Book et møde hvor vi taler om din markedsføringsstrategi, og får den ført ud i livet.

Kontakt Knappes på telefon 24421778 eller send en mail til kontakt@knappes.dk