Måske har du brug for grafisk assistance…

til at markedsføre dig selv eller et nyt produkt, men har ikke selv ressourcer, kapacitet eller kompetencer til opgaven?

Eller måske går du rundt og …

drømmer om en samlet markedsføringsstrategi på flere medier eller platforme, og ønsker en samarbejdspartner, der kan tage sig af alle opgaver? 

Det kan også være, at …

du er nystartet og har brug for logo og grafisk visuel identitet. En startpakke, kan vi kalde det.

Uanset hvem du er, hvad du laver og hvorfor du laver det, kan jeg være din faste samarbejdspartner, hvad enten du har brug for grafisk assistance i nogle få timer, over en længere periode, til en række af faste opgaver eller blot en enkelt.

Nu tænker du måske: ”Ja, ja, det lyder jo meget godt alt sammen, meen …
”Det er sikkert hundedyrt at hyre en grafiker”
Nix, Knappes er både et billigere og mere fleksibelt alternativ til de store bureauer.

”Ved hun nu nok om den opgave, vi skal have lavet?”
Måske ikke lige her og nu, men det kan jeg komme til. Hvis du tager et hurtigt kig ned i min rygsæk, vil du finde masser af erfaring, efteruddannelse og glade og tilfredse kunder.

”Et enkeltmandsbureau kan sikkert ikke klare min opgave. Jeg må hellere finde et stort bureau – de ved, hvad de taler om!”
Du skulle være den første, jeg har mødt, hvor det er tilfældet. Faktum er, jeg er omgivet af et team af stærke og kreative kompetencer fra forskellige brancher, som jeg trækker på, hvis opgaven kræver det.

Har du flere fordomme, du har brug for at få punkteret eller er der poppet andre spørgsmål op, så er du velkommen til at give mig et kald

Giv lyd!