Marketinghjælp for iværksættere og mindre virksomheder

Jeg er specialist i at hjælpe iværksættere og mindre virksomheder med at få salgsredskaberne på plads og sætte turbo på den målrettede markedsføring. Uanset om du er veletableret eller helt nystartet virksomhed kan jeg hjælpe dig med at få styr på din grafiske identitet og dine budskaber såvel digitalt som på tryk. I tæt dialog finder vi frem til, med hvilke redskaber du ud fra dine ambitioner og dit budget kan øge dit salg og styrke relationen til dine kunder.
Book et møde!

Vi mødes

Lad os starte med et møde eller en god snak i telefonen. Du fortæller mig, om de udfordringer du har omkring din markedsføring og de opgaver, du gerne vil have løst. Jeg vil også rigtig gerne høre om din virksomhed. Hvis du har nogle gode idéer, eller inspiration fra noget du syntes andre har lavet super flot, vil jeg også gerne høre om det.

Den kreative proces

Så starter den kreative proces. Idé-generering, logo, profil, farver, billeder, typografi og temaer. Ud fra vores dialog kommer jeg med en idé til en målrettet løsning, på de opgaver du efterspørger.

Grafisk design

Nu skal der laves grafisk design og opsætning. Det er nu det hele tager form og det endelig produkt bliver til.

Afslutning - værsgo'

Når produktet er godkendt hos dig, skal det færdiggøres. Hvad enten det skal produceres eller bruges online, så kan jeg hjælpe dig helt i mål. Færdigt arbejde – værsgo’.