Gratis fotoredigering

Har du også af og til brug for at redigere billeder?Ingen problem! Her er et par tips til redigeringsprogrammer – kvit og frit.

Når du bruger billeder på din hjemmeside, blog eller de sociale medier, er det vigtigt, at dine billeder har de rigtige formater for at få det bedste resultat. Det kræver et program til billedbehandling. Her er nogle eksempler på gratis programmer.

Psst… Du kan finde en guide til formater her.

Gimp (Windows/Mac)

Gimp er et program du skal downloade og installere på din computer. Det er et super fint gratis alternativ til Adobe Photoshop. Det er en del mere avanceret end de fleste andre gratis programmer til at redigere billeder med. Til gengæld er der mange flere muligheder for redigering. Desuden findes der en masse plugins til programmet hvoraf mange er inspireret fra Adobe Photoshop.

Paint Net (Windows)

Paint Net er også et gratis redigerings program og tænkt som en afløser for Paint. Programmet har mange af de samme funktioner som Photoshop men er mere simpelt og nemt at bruge. Programmet skal installeres på din computer og et fint program til almindelig billedbehandling. 

Online internet programmer

Cropp.me er et godt online program hvis du kan nøjes med at beskære dine billeder – for det er det eneste det kan. Til gengæld er det super nemt og altid lige ved hånden uanset om du arbejder på computer eller mobil, det kræver blot en internetforbindelse. Tjek desuden også Pickmonkey og Pixlr.

God fornøjelse!

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til dine markedsføringsmaterialer, så husk at du altid er velkommen til at kontakte mig – helt uforpligtende. Jeg hører meget gerne fra dig på kontakt@knappes.dk.