• tryksager-brochure-folder
  • tryksager-brochure-folder
Bestil din brochure her
Tilbage til tryksager

Brochurer og hæfter – tryksager med power

Brochurer og hæfter bruges til formidling af information om virksomheder eller deres produkter og services (profilbrochure). Du kan vælge at omdele din brochure eller dit hæfte til folk du møder på gaden (handouts), på messer eller have den stående i receptionen i din virksomheds. Husstandsomdeling er også en god mulighed for at få dit budskab ud til modtageren.

Der er mange muligheder for at tilføre din tryksag ekstra lækkerhed med specielle effekter, som tryklak, præg, specialfarver og lækkert papir. Effekter kan understøtte budskabet, og give modtageren en fornemmelse af, at der er tale om en seriøs afsender. Jeg er ekspert i tryksager og har rigtig stor erfaring med valg af papirkvaliteter, trykteknikker, trykmetoder og distributionskanaler.

Tryksagen lever!

Der er stor power i tryksager og løsningen er ofte både offline og online. Det kan godt være svært at komme til orde på de sociale medier, derfor kan du med fordel understøtte dine online aktiviteter med offline tryk som brochurer, magasiner og outdoorreklame.

Kontakt Knappes på telefon 24421778 eller send en mail til kontakt@knappes.dk